Στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Σούδας καλεί η ΛΑΕ Ηρακλείου

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας για το σημερινό  αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Χανιά και την πορεία στη βάση της Σούδας.

H N.E. Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας συμμετέχει και καλεί στο Παγκρήτιο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο την Κυριακή 13/5 στην Σούδα.

Η ιμπεριαλιστική επίθεση ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας στην Συρία φέρνει πιο κοντά τον πόλεμο στην γειτονιά μας !

Δημιουργεί κινδύνους για την παγκόσμια ειρήνη! Σε περίπτωση νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Συρία, αυτός θα αποτελειώσει την ήδη κατεστραμμένη αυτή χώρα, θα προξενήσει νέα καραβάνια απελπισμένων προσφύγων, και υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί στην Ανατολική Μεσόγειο μέσα από την συρροή πολεμικών αρμάδων και τον ανταγωνισμό των μεγάλων δυνάμεων.

Καλούμε κάθε φιλειρηνικό άνθρωπο, κάθε εργαζόμενο-η και νέο-α να παλέψει ενεργά:

  • Για άμεση απεμπλοκή από την ένταξη της Ελλάδας στον επιθετικό άξονα συνεργασίας με Ισραήλ-Αίγυπτο υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που μόνο κινδύνους εγκυμονεί για τη σταθερότητα στην περιοχή και για την ίδια τη χώρα και το λαό μας.
  • Για να τελειώνουμε με την φιλοαμερικανική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εξυπηρετεί πιστά τους αντιλαϊκούς ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς.
  • Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛγιατί διέθεσε τις αμερικάνικες βάσεις στην Ελλάδα, και πρώτα απ’ όλα αυτή της Σούδας, και παρείχε διευκολύνσεις για την υποστήριξη της ιμπεριαλιστικής αυτής επίθεσης στη Συρία.
  • Γιατί η Ελλάδα μπορεί να υπερασπισθεί την ασφάλεια και την ακεραιότητα της, να βγει από την κρίση και ταυτόχρονα να προβάλλει ένα νέο όραμα ειρήνης, ελπίδας, συνεργασίας και προοπτικής στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή μας, ΜΟΝΟ εάν εφαρμόσει μία νέα ανεξάρτητη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική έξω και ενάντια από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς.
  • Απαιτούμε να σταματήσει κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στα εγκληματικά σχέδια των πολεμοκάπηλων και των φονιάδων, να κλείσουν οι αμερικάνικες βάσεις και να πάψουν οι διευκολύνσεις, να φύγει η Ελλάδα από τον πολεμικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ
  • Καταγγέλλουμε την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν από κοινού ΗΠΑ-Γαλλία και Βρετανία και τις πολεμικές απειλές για νέες επιθέσεις.

Σήμερα, όσο ποτέ είναι αναγκαία η πιο πλατιά συσπείρωση και κοινή δράση όλων των αντιιμπεριαλιστικών, φιλειρηνικών δυνάμεων της Ελλάδας και των χωρών της περιοχής μας, για να αντιπαρατεθούμε στον πόλεμο και τον φασισμό.

Όλες-οι στο Παγκρήτιο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο. 12:30 συγκέντρωση στην αγορά των Χανίων και μετά πορεία στη Σούδα

OXI ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΑΞΕΙΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί